Vergadercentrum Vredenburg 19

Zaalverhuur Utrecht

Bijzondere vergaderlocatie in Utrecht

Zoekt u een locatie met zaalverhuur op een bijzondere locatie in Utrecht Vergadercentrum Vredenburg is gevestigd op een centrale plek in Utrecht. Het Vredenburg is gelegen aan een belangrijke busroute, namelijk de HOV-baan. Hierdoor is deze locatie uitstekend te bereiken. Op het Vredenburg staan drie rijksmonumenten met een oude historie. Wilt dus graag een zaal huren in Utrecht op een bijzondere locatie? Kies voor onze vergaderruimte met uitstekende service!

Verschillende mogelijkheden

U gaat een training geven aan uw personeel en zoekt hiervoor een bedrijf voor zaalverhuur in Utrecht? Ons vergadercentrum is een uitstekende trainingslocatie. Onze zalen beschikken namelijk over veel faciliteiten. Ook voor cursussen is onze locatie geschikt. Door de vele whiteboards en beamers, kan iedereen de training gemakkelijk volgen. Zonder dat u constant wordt gestoord. Vergadercentrum Vredenburg is dé plek waar u ongestoord met uw collega’s kunt vergaderen. Een zaal huren in Utrecht was nog nooit zo doeltreffend!

Goed bereikbare zaalverhuur in Utrecht

Onze zalen in Utrecht zijn zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zaalverhuur op een makkelijk bereikbare plek in Utrecht? Het centraal Station van Utrecht ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand, daarmee is onze locatie uitstekend bereikbaar! Uiteraard kunt u ook met de auto komen, er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving. Suggesties voor parkeergarages zijn: Q-park La Vie of Parkeergarage Paardenveld. Via de A1, de A2, de A12, de A27, en de A28 zijn onze zalen goed bereikbaar. U heeft ook de mogelijkheid om per fiets naar onze locatie voor zaalverhuur in Utrecht te komen. U kunt uw fiets gratis plaatsen in de bewaakte fietsenstalling, tegenover en achter ons gebouw in de Lange Koestraat. Zaal huren in Utrecht? Kies voor Vergadercentrum Vredenburg!

Faciliteiten

Wij hebben 22 zalen van diverse groottes te huur in Utrecht. Onze grote zaal is geschikt voor maximaal 150 personen in cabaretopstelling, maar u kunt bij ons ook met kleine groepen terecht. Geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, workshops, cursussen en bijscholing. Wij hebben een flink arsenaal aan faciliteiten zoals laptops, beamers en microfoons in huis. Wilt u liever gebruik maken van een whiteboard met stiften? Ook dat is mogelijk! Bekijk de route naar Vergadercentrum Vredenburg in Utrecht waar onze zaalverhuur in Utrecht gevestigd is.

Neem alvast een kijkje

Zalen voor maximaal 9 personen. Zalen voor 150. Is uw nieuwsgierigheid al een beetje geprikkeld en overweegt u Vergadercentrum Vredenburg voor zaalverhuur in Utrecht? Bekijk onze mogelijkheden dan gerust eerst online. Om het u makkelijker te maken, hebben wij van al onze varianten een digitale rondleiding op onze website geplaatst. Wel zo handig, want zo kunt u vroeg in uw oriëntatie een inschatting maken over welke zaal in Utrecht u het beste kunt huren.

Daarnaast ook de algehele sfeer van onze zaalverhuur in Utrecht proeven? Bezoek dan zeker onze fotogalerij. Hier krijg u namelijk van alles te zien. Ons restaurant. Het uitzicht. De wandelgangen. De voorzieningen. De aankleding. Allemaal op een plek. Neem uw tijd en zie wat Vergadercentrum Vredenburg u te bieden heeft. Bevalt hetgeen dat u ziet? Wacht dan niet langer om bij ons in Utrecht een zaal te huren!

Catering

Wanneer u zoekt naar zaalverhuur in Utrecht, kan het ook voorkomen dat u op zoek gaat naar een plek om te lunchen of te dineren. Dit behoort ook tot de mogelijkheden. In ons restaurant op de vierde etage verzorgen wij de catering. Wij hebben een uitgebreide keuze aan dranken, broodjes, warme snacks en diners. Heeft u geen zin om in een lange rij te staan voor het eten? Bij ons hoeft dat ook niet! Alles staat op tafel zodat u direct kunt beginnen met eten. Dat is één van de voordelen wanneer u kiest voor zaalverhuur van Vergadercentrum Vredenburg in Utrecht.

Ook kleine versnaperingen

Wanneer u overweegt in Utrecht een zaal te huren, kijkt u natuurlijk ook naar de service. Gelukkig zit u bij Vergadercentrum Vredenburg altijd goed. Zo vindt u het vast fijn te horen dat er bij ons ook aan kleine versnaperingen is gedacht. Wij serveren niet alleen kannen met thee en koffie. U heeft ook de mogelijkheid om frisdrank en bittergarnituur te bestellen. Zo is er bij onze zaalverhuur in Utrecht aan alles gedacht. Water is overigens bij onze prijs inbegrepen.

Tarieven voor zaalverhuur in Utrecht

Het zal u vast niet verbazen, maar het huren van een zaal in Utrecht is niet gratis. Niet zo vreemd, want de stroom, verwarming en huur moet ook gewoon betaald worden. Toch zult u merken dat de zaalverhuur van Vergadercentrum Vredenburg in Utrecht redelijk goedkoop is in de kosten. Bij ons kunt u namelijk al voor € 3,50 per deelnemer terecht. Let wel: dit is nog exclusief catering. Meer weten? Bekijk dan gerust onze tarieven.

Zaalverhuur in Utrecht

Meer informatie over zaalverhuur in Utrecht? Controleer vrijblijvend de beschikbaarheid of reserveer direct uw Vergaderzaal in utrecht. Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op telefoonnummer: 030-2310068. Voor zaalverhuur in Utrecht kiest u natuurlijk voor Vergadercentrum Vredenburg.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Vergadercentrum Vredenburg 19

Loopafstand van Utrecht centraal
22 zalen
Sfeervol
Vredenburg 19 Utrecht